Preskocit navigáciu

Deň otvorených dverí v prápore logistiky


Deň otvorených dverí v prápore logistiky

Pri príležitosti Dňa ozbrojených síl SR bol dňa 23. septembra 2016 v prápore logistiky Topoľčany konaný deň otvorených dverí.

Pre deti zo základných a stredných škôl a širokú verejnosť mesta Topoľčany bol pripravený pestrý program v podobe stacionárnych ukážok vojenskej techniky a zbraní, dynamických ukážok sebaobrany, prekážková dráha a súťaž v lukostreľbe. Na tomto podujatí participovali svojimi ukážkami Vojenská polícia, Polícia Slovenskej republiky, Slovenský červený kríž, Hasičský a záchranný zbor, príslušníci Vojenského historického ústavu Piešťany a Regrutačného strediska z Nitry.

Deti si mohli na moment vyskúšať časť každodenného chlebíka vojaka, zasúťažiť si, zoznámiť sa s technikou a zbraňami a oboznámiť sa s podmienkami služby v ozbrojených silách. Na záver sa predstavitelia jednotlivých organizačných zložiek stretli s prednostkou obvodného úradu, ktorá všetkým zúčastneným poďakovala za organizáciu predmetného podujatia a vyslovila želanie, aby táto spolupráca pre širokú verejnosť pokračovala aj v budúcnosti.

V priebehu dopoludnia sa na tomto podujatí zúčastnilo bezmála šesťsto ľudí, čo svedčí o záujme verejnosti o prácu vojakov v ozbrojených silách. Finančné zabezpečenie akcie a prezentácie OS SR na verejnosti bolo riešené s využitím fondu práporu logistiky vo Vojenskej podpornej nadácii.


dod prlogdod prlogdod prlogdod prlogdod prlog2dod prlog2dod prlog2dod prlog2

Autor: prlogTO , Foto: prlogTO - Dátum: 23.09.2016
Čítanosť: 4481
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share